Creșă

Creșă

CRESA GRADINITA „PARADISUL PRICHINDEILOR”

Întrebarea pe care şi-o adresează fiecare părinte atunci când a sosit momentul de a se despărţi” de minunea din viaţa lui, este „Oare încotro să mă îndrept?”, ”Mă poate ajuta cineva?”, „În mâinile cui să-mi las copilul?”, „Oare să îndrăznesc?”

Înţelegem frământările fireşti care apar în acesată perioadă astfel dorim și ne străduim să venim în ajutorul dumneavoastră. Încercăm ca prin înţelegere, cooperare şi multă, multă răbdare să întemeiem o lume nouă pentru copil, care să fie percepută de acesta ca o a doua familie.

Personalul nostru este deschis şi empatic, încearcă să vină în întâmpinarea părinţilor prin răspunsurile la întrebărilor acestora, dar este în acelaşi timp preocupat şi de dobândirea achiziţiilor legate de autonomia personală pe care o vizăm în mod special la această vârstă.

Fiecare copil se adaptează la noul mediu într-un ritm propriu. Părinţii sunt consiliaţi şi ajutaţi în vederea depăşirii cu uşurinţă a acestei etape. Consilierul grădiniţei facilitează adaptarea copilului la noul mediu printr-un program personalizat în funcţie de nevoile copilului.

Odată depăşită acesată perioadă dorim ca bebeluşul sensibil şi delicat, mereu dependent de prezenţa familiei, să devină un copil autonom, cu personalitate şi perspective proprii. Acordăm atenţie deosebită dezvoltării sociale, emoţionale, fizice şi psihice.

Părinţii sunt informaţi în permanenţă asupra programului zilnic şi săptămânal desfăşurat la grupă, prin afişarea la avizier a planificării săptămânale şi transmiterea unor fotografii reprezentative din cadrul activităţilor.