Istoric

Istoric

ISTORIC GRADINITA „PARADISUL PRICHINDEILOR”

2008 – Se înfiinţează Fundaţia „Paradisul Prichindeilor” al cărei scop este sprijinirea şi promovarea prin mijloace specifice a educaţiei prin joc, stimulare şi experiment ca vectori didactici de educaţie continuă, adaptată la nevoile individuale şi corelată cu aptitudinile şi abilităţile fiecăruia în parte. Finalitatea acestui demers educaţional trebuie să fie potenţarea adaptării rapide a individului la schimbările profunde suferite de societatea modernă europeană în general şi de societatea românească în special.

2008 – Se înfiinţează cu aviz provizoriu de funcţionare nr. 4358/03.10.2008 Gradiniţa “Paradisul Prichindeilor”, eliberat de ISJ Cluj

2008 – Se autorizează de către MEC – ARACIP prin OM 5413 din 23.09.2008.

15 Septembrie 2009 – Grădiniţa “Paradisul Prichindeilor” are un efectiv de 80 copii înscrişi.
15 septembrie 2010 – Grădiniţa “Paradisul Prichindeilor” are un efectiv de 100 copii înscrişi.
15 septembrie 2011 – Grădiniţa “Paradisul Prichindeilor” are un efectiv de 96 copii înscrişi.
15 septembrie 2012 – Grădiniţa cu Program Prelungit “Paradisul Prichindeilor” are un efectiv de 79 copii înscrişi.
16 septembrie 2013 – Grădiniţa cu Program Prelungit “Paradisul Prichindeilor” începe anul şcolar 2013-2014 ca instituţie acreditată prin Ordinul de Ministru nr. 4232 din 16.07.2013, acreditare obţinută în urma vizitei de evaluare a evaluatorilor ARACIP din datele 13.06 şi 14.06.2013. Instituţia începe anul şcolar cu un efectiv de 80 de copii.
15 septembrie 2014 – Grădiniţa cu Program Prelungit “Paradisul Prichindeilor” are un efectiv de 70 copii înscrişi.
15 septembrie 2015 – Grădiniţa cu Program Prelungit “Paradisul Prichindeilor” are un efectiv de 72 copii înscrişi.

Ne-am propus să fim speciali prin tot ceea ce întreprindem: de la amenajarea acestui loc magic în care am aşezat măsuţe, scăunele şi pătuţuri, toate aşa frumoase ca pentru prichindei, la jucăriile şi jocurile care încântă ochii şi imaginaţia copiilor, dar mai presus de toate la selecţia unei echipe de profesionişti capabili să ofere copiilor grijă, educaţie şi mai ales dragoste. De ce ? Pentru că vrem ca Grădiniţa cu Program Prelungit „Paradisul Prichindeilor” sa fie plină de copii fericiţi, sănătoşi, capabili să facă faţă oricarei provocări.

Grădiniţa cu Program Prelungit „PARADISUL PRICHINDEILOR” este locul feeric unde realitatea şi visul se întrepătrund dând naştere unui univers paradoxal în care se amestecă noul şi familiarul, cunoaşterea şi jocul, tradiţia şi inovaţia. Credem cu convingere că Grădiniţa noastră este una din instituţiile de referinţă ale învăţământului preşcolar clujean, devenind un mediu ideal de dezvoltare armonioasă a copiilor, de dezvoltare şi afirmare profesională a cadrelor didactice, un adevarat laborator de formare a unor generaţii de copii capabili de performanţe şi perfect adaptabili unei societăţi dinamice.

Pentru că orice părinte își dorește să își știe copilul în siguranță atunci când e la grădiniță sau la creșă am investit într-un sistem modern de supraveghere video intern (CCTV) care funcționează nonstop.

img-fluid