Gradinita structura 1 Gheorgheni

Bucataria

BUCATARIA GRADINITA „PARADISUL PRICHINDEILOR”

Grădiniţa dispune de bucătărie proprie, mâncarea fiind pregătită şi servită în conformitate cu normele de igienă şi siguranţă a alimentelor. Meniurile sunt atent întocmite respectând particularităţile de vârstă ale copiilor şi principiile unei alimentaţii bogate, sănătoase şi diversificate.

img-fluid
img-fluid

Curtea

CURTEA GRADINITA „PARADISUL PRICHINDEILOR”

Este generoasă din punct de vedere al spaţiului, fiind adaptată nevoilor preşcolarilor.
Datorită faptului că siguranţa copiilor este una din priorităţile noastre, curtea este pavată în întregime cu dale de cauciuc, accesul din curte se face doar în interiorul clădirii.

Sali de grupa

SALI DE GRUPA GRADINITA „PARADISUL PRICHINDEILOR”

Grădiniţa dispune de 8 săli de grupă dotate cu mobilier adaptat vârstei copiilor care îşi desfăşoară activităţile în respectivele locaţii. De asemenea, grupele sunt organizate pe zone/centre/arii de interes conform curriculumului preşcolar.

img-fluid
img-fluid

Sala festiva

SALA FESTIVĂ „PARADISUL PRICHINDEILOR”

Grădiniţa dispune de sală festivă spaţioasă şi luminoasă fiind locaţia ideală pentru desfăşurarea serbărilor, activităţilor extracurriculare, spectacolelor de teatru de păpuşi.

Sala de sport

SALA DE SPORT „PARADISUL PRICHINDEILOR”

Sala de sport a grădiniţei este dotată conform Standardelor de dotare minimală, reglementate prin OM 3262/15.02.2006, dispunând de:

– bancã de gimnasticã
– spalier
– ţintã semnalizator pentru aruncãri
– saltele de gimnasticã

img-fluid
img-fluid

Cabinet Informatica

CABINET INFORMATICA „PARADISUL PRICHINDEILOR”

Grădiniţa dispune de un cabinet de informatică dotat cu calculatoare conectate la internet dar şi cu un Sistem Multi-site ce se utilizează în special în mediul educaţional. Cabinetul dispune de soft educaţional care acoperă întreaga tematică parcursă în gradiniţă, soft avizat de Ministerul Educaţiei Naţionale, fiind în conformitate cu programa şcolară.

Cabinet Consiliere

CABINET CONSILIERE „PARADISUL PRICHINDEILOR”

Cabinetul de asistenţă psihopedagogică are ca scop consilierea părinţilor, a preşcolarilor, oferirea de consultanţă pentru cadrele didactice cât şi sprijinirea tuturor persoanelor implicate în actul educaţional şi nu numai.
Valorile şi atitudinile pe care profesorul consilier le urmăreşte pe parcursul grădiniţei dar şi a întregii şcolarităţi sunt următoarele.

img-fluid
img-fluid

Cabinet De Muzica

CABINET DE MUZICA „PARADISUL PRICHINDEILOR”

Grădiniţa colaborează în permanenţă cu o profesoară de muzică, persoană care conduce activităţile de educaţie muzicală săptămânale prevăzute în Curriculum. În cadrul acestor activităţi copiii sunt acompaniaţi cu ajutorul instrumentelor muzicale neconvenţionale, dar şi cu pianul sau vioara.