Prezentare

Prezentare

PREZENTARE GRADINITA „PARADISUL PRICHINDEILOR”

Grădiniţa cu Program Prelungit „PARADISUL PRICHINDEILOR”, având obţinute toate avizele de funcţionare eliberate de: Autoritatea de Sănătate Publică a Judeţului Cluj, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Avram Iancu” judeţul Cluj, Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Inspectoratul Teritorial de Muncă Cluj, este mediul creat din dragoste şi preţuire faţă de copil, este locul ideal în care fiecare copil va creşte şi se va dezvolta, fiind atent îndrumat pentru a găsi cea mai sigură cale spre reuşită.

Ne-am propus să fim speciali prin tot ceea ce întreprindem: de la amenajarea acestui loc magic în care am aşezat măsuţe, scăunele şi pătuţuri, toate aşa frumoase ca pentru prichindei, la jucăriile şi jocurile care încântă ochii şi imaginaţia copiilor, dar mai presus de toate la selecţia unei echipe de profesionişti capabili să ofere copiilor grijă, educaţie şi mai ales dragoste. De ce ? Pentru că vrem ca Grădiniţa cu Program Prelungit „Paradisul Prichindeilor” sa fie plină de copii fericiţi, sănătoşi, capabili să facă faţă oricarei provocări.

Grădiniţa cu Program Prelungit „PARADISUL PRICHINDEILOR” este locul feeric unde realitatea şi visul se întrepătrund dând naştere unui univers paradoxal în care se amestecă noul şi familiarul, cunoaşterea şi jocul, tradiţia şi inovaţia. Credem cu convingere că Grădiniţa noastră este una din instituţiile de referinţă ale învăţământului preşcolar clujean, devenind un mediu ideal de dezvoltare armonioasă a copiilor, de dezvoltare şi afirmare profesională a cadrelor didactice, un adevarat laborator de formare a unor generaţii de copii capabili de performanţe şi perfect adaptabili unei societăţi dinamice.

Pentru că orice părinte își dorește să își știe copilul în siguranță atunci când e la grădiniță sau la creșă am investit într-un sistem modern de supraveghere video intern (CCTV) care funcționează nonstop.

img-fluid