Echipa Noastră

Echipa noastră

ECHIPA GRADINITA „PARADISUL PRICHINDEILOR”

Jaradat Mihaela – Director, profesor în învătământul preșcolar
Oprea Dana Casiana – Consilier școlar
Bojan Daniela – Profesor în învățământul primar și preșcolar
Matis-Fabian Gyongyver Margit – Profesor în învătământul primar și prescolar
Hazbei Mara – Profesor în învătământul primar și prescolar
Bălan Ioana – Profesor în învătământul primar și preșcolar
Gyurka Ileana – Institutor – învățământ primar și preșcolar
Pop Delia Alexandra – Educatoare
Neidenbach Helga – Educatoare
Onețiu Adela Mădălina – Educatoare
Pop Ioana Dorina – Educatoare
Mureșan Daniela – Educatoare
Grozav Alina – Educatoare
Szakacs Madalina – Asistentă medicală
Oțel Raveca – Bucătăreasă
Mare Doina – Îngrijitoare copii
Felea Daniela – Îngrijitoare copii

Oprea Dana Casiana

Consilier școlar

Mă consider a fi o persoană foarte organizată, empatică, cu abilități de relaționare socială, apropiată de copii dar în același timp fermă. Desfășor activități de consiliere individuală și de grup cu copiii și părinții din grădiniță dar și activități opționale de consiliere pentru nivelul I și II ”Carnavalul sentimentelor”.
Sunt preocupată de continua perfecționare profesională, am parcurs o multitudine de cursuri de formare organizate de Univeristatea Babes-Bolyai printre care Cursul postuniversitar de Consiliere și orientare, Curs de Dezvoltare a competențelor în domeniul educației parentale. În prezent sunt masterandă la Masterul Terapia limbajului și audiologie educațională în cadrul aceleiași universități. Toate acestea mă recomandă pentru postul de Consilier școlar pe care îl ocup în prezent în grădinița Paradisul Prichindeilor.
Sunt absolventă al Liceului Pedagogic ”Mihai Eminescu” din Târgu Mureș, a Universității Babes-Balyai – Facultatea de Psihologie și Științele Educației – Secția Psihopedagogie Specială, cu o experientă de peste 10 ani în munca cu preșcolarii.

Ioana Bălan

Profesor în învățământul primar și preșcolar

Am o experienţă de 12 ani în munca alături de preşcolari dintre care 10 ani în învăţământul de stat şi privat şi 2 ani ca Au Pair în Marea Britanie unde am avut ocazia să îmi perfecționez limba engleză obţinând şi un certificat Cambridge acolo.
Iubesc să fiu printre copii şi consider că e meseria care mi se potriveşte cel mai bine având răbdare cu cei mici şi abordându-i pe fiecare în funcţie de nevoile personale.
Sunt dedicată profesiei mele şi mă bucur să îi ajut pe cei mici în formarea de priceperi şi deprinderi, în dobândirea de cunoştinţe precum şi în dezvoltarea stimei de sine şi a relațiilor socio-emoţionale.”
Am absolvit liceul pedagogic în anul 2003 şi sunt licenţiată în Asistenţă Socială din 2008.

Mara Hazbei

Profesor în învățământul primar și preșcolar

Sunt Mara Hazbei și m-am alăturat anul acesta colectivului cadrelor didactice de la Grădinița cu P.P. „Paradisul Prichindeilor”.
După cei aproape 4 ani în domeniul învățământului, timp în care am acumulat un plus de experiențe formatoare, consider că cea mai mare dintre provocări este cea de mentorat al unor copii cu vârste atât de fragede. Alegând să rămân în acest flux continuu de provocări profesionale, plănuiesc să nu mă abat de la cursul acestei împliniri, deoarece nu găsesc nimic mai satisfăcător decât să creşti şi să evoluezi într-un mediu în care miza însăşi este evoluţia!
Sunt absolventă a Liceului Pedagogic, cu dublă specializare învățător-educatoare. În anul 2012 am absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universității Babeș- Bolyai, obținând titlul de Filolog cu specializarea Română-Engleză.
Din punct de vedere profesional, îmi propun să vă aduc cât mai multe surprize plăcute prin intermediul copiilor!

Gyurka Ileana

Institutor

Mă bucur de o experiență profesională în domeniu de 15 ani. Îmi iubesc meseria, lucrez cu pasiune și implicare. Mă pun zilnic la dispoziția copiilor, încerc să le înțeleg interesele, gândirea și să îi îndrum cu răbdare în realizarea unor sarcini adecvate vârstei lor.
Sunt absolventă a Universității Babeș-Bolyai, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Specializarea Institutor-învăţământ preprimar şi primar, a Universității Babeș-Bolyai, Facultatea de Teologie Reformată, Specializarea didactică – Profesor de religie.
La nivelul grădiniței „Paradisul Prichindeilor” sunt secretar, în cadrul Comisiei Metodice.

Daniela Mureșan

Educatoare

Am o experiență de trei ani în lucrul cu preșcolarii. Am activat în mai multe voluntariate cu copii de diverse vârste, ocupându-mă inclusiv de copiii prietenilor mei.
Mă consider o mare iubitoare de copii, o persoană cu multă răbdare, în special cu cei mici. Consider că pentru copii, pe lângă acumularea de cunoștințe și deprinderi, e importantă dezvoltarea lor socio-emoțională.
Am absolvit facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor în 2009 și Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Specializarea Psihopedagogie specială în 2015.

Helga Neidenbach

Educatoare

Am început să lucrez cu preşcolarii din anul 1998, primii 4 ani în învăţământul de stat şi următorii în învăţământul privat.
Am o bogată experienţă în munca cu cei mici, fiind în permanenţă interesată de desfăşurarea unor activităţi cu caracter formativ şi informativ. Sunt adepta metodelor clasice dar şi a celor moderne. Scopul meu este acela de a îmbogăţi bagajul de cunoştinţe a preșcolarului şi pregătirea acestuia pentru şcoală.
Reuşesc să creez în grupă un climat plăcut , fiind îndrăgită de prichindei, cu mulţi dintre ei păstrând legatura şi după ce aceştia merg la şcoală.
Am absolvit Facultatea de Matematică în anul 1995.

Alina Elena Grozav

Educatoare

“Răbdarea şi perseverenţa sunt elementele cheie în pregătirea preşcolarului pentru viitor şi în special în învăţarea acestuia să comunice într-o altă limbă.” Consider rolul educatorului ca fiind unul esenţial pentru dezvoltarea celor mici şi din această cauză analizez cu atenţie fiecare copil în parte. În funcţie de necesităţile acestuia îl ajut spre dezvoltare. Comunicarea este prima formă de interacţiune şi stă la baza oricărui act interpersonal. Atunci când aceasta este posibilă multicultural, şansele de reuşită se dublează.
Am absolvit Colegiul Naţional “George Coşbuc” din Cluj Napoca, unde am reuşit să obţin certificarea DSD la nivelul cel mai înalt C1. Mi-am continuat studiile în Viena, unde am urmat Facultatea de Translatori.

Pop Ioana-Dorina

Educatoare

Lucrez ca educatoare de 2 ani și 6 luni. Am ales această meserie deoarece a fost visul meu încă de când eram mică. Lucrând cu copiii rămân și eu copil. Copiii sunt imprevizibili, sinceri, surprinzători și haioși.
Grădinița “Paradisul Prichindeilor” reprezintă pentru mine mai mult decât un serviciu, o lume de povești unde sunt întâmpinată de copii, în fiecare zi, cu multă dragoste. Timpul petrecut alături de ei este o binecuvântare.
Urmez cursurile Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, specialitatea- Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar.

Adela Oneţiu

Educatoare

Am început să lucrez cu preşcolarii din anul 2013. Consider că meseria de educatoare este o profesie care îți aduce multe împliniri sufletești. Scopul meu ca educatoare este acela de a stimula şi întreţine curiozitatea copiilor pentru lucruri noi, de a le modela comportamentele sociale, de a le întări încrederea în forţele proprii şi mai ales de a-i ajuta să îşi găsească identitatea. Îmi doresc să reprezint pentru copilasi o bună prietenă care este mereu acolo pentru a-i sprijini la nevoie. Am absolvit Colegiul Naţional Pedagogic “Gheorghe Lazăr” din Cluj-Napoca, în prezent sunt studentă în anul 3 la Universitatea “Bogdan Vodă “, secţia Contabilitate Informatică de Gestiune.